Business Boost Brainstorm

Kom in actie en geef jouw bedrijf een boost!

Je bent lekker bezig in je bedrijf, je vind het super leuk wat je allemaal te doen hebt en vind het heerlijk om met dat waar jij zo goed in bent, anderen mee te helpen.

En toch wordt je regelmatig afgeleid, moet je weer nadenken of alles wel goed loopt, vergeet je (bijna) die ene belangrijke mail te sturen, moet je nog snel die bevestiging voor de klant afspraak sturen en ben je toch weer langer bezig met je bedrijf voor die dag, dan dat je wou.

Ben je net lekker bezig met je gezin, schiet in je hoofd, dat die ene afspraak nog gemaakt moet worden, of dat die  documenten nog moeten worden verstuurd.

Geniet je van een avondje uit, schrik je op omdat voor je training/workshop van morgen de informatie nog moet mailen aan de deelnemers.

Die onrust ben je eigenlijk wel klaar mee!

Bursiness Boost Brainstorm

Je weet echt wel hoe je je bedrijf moet runnen, daar ben je elke dag lekker mee bezig maar die zaken er om heen, op de achtergrond, die zijn toch echt wel een grotere afleiding dan dat je toe hebt gegeven.

Als je daar klaar mee bent dan is deze sessie de stap die jou het handvat geeft om op een ontspannen avond uit ook echt te kunnen genieten en niet afgeleid te worden door zaken die op de achtergrond net niet lopen!

We zoomen in op jouw bedrijf. Wat heb je allemaal aan taken, hoe heb je dat nu ingericht en wat kost je nu allemaal zo veel tijd. Wat zorgt dat je afgeleid wordt als je net lekker wilt genieten van je weekend, vrije avond of een weekje vrij?

Wat houdt dat in:

Een online sessie van. ca 1 – 1,5 uur waarin we:

  • Inzoomen op jouw bedrijf
  • kijken waar kunnen de zaken makkelijker
  • we gaan kijken hoe jij dit kunt bereiken
  • ontdekken wat daarvoor nodig is
  • Een concreet en vooral super duidelijk actieplan maken waar jij direct na de sessie al mee aan de slag kunt
  • En je hebt de hele sessie de beschikking over al mijn kennis! En dat past bijna niet in deze sessie 😉
Ingrid Groen - Virtual Assistant - mailblue - automatisering - bedrijfsondersteuning - hulp in mijn bedrijf - sparringpartner - kennis in je bedrijf

NAZORG

Naast bovengenoemde zit er bij deze BBB-Sessie, nazorg! Wat ik wil dat jij er alles uit haalt wat er voor jou in zit! Je hebt nog 0,5-1 uur van mijn tijd ter beschikking na de sessie. 
Na de sessie ga jij vol goede moed aan de slag met dat wat we besproken hebben. Je laat het eens een dagje liggen, de details appen wat weg, wat staat daar nou precies in dat plan? Hoe moest dat ook alweer met die mail of automatisering? Help! Dat…. dan komt mijn nazorg om de hoek kijken, je appt mij met je vraag en ik help je verder! Lukt het niet via de app, dan maken we een beeldbel afspraak! Hoe dan ook, ik help je weer verder!

Klaar voor jouw business boost?

 

Kun je in 1 sessie dit allemaal voor elkaar krijgen?

Yes, want ik ben van de voorbereiding. Je krijgt voorafgaand aan de sessie een kort formulier zodat ik vast inzicht in je bedrijf krijg, en wij samen direct to the point kunnen komen in de online sessie

Als jij na deze sessie implementeert wat  we besproken hebben, weet ik zeker dat jij meer rust, ruimte en tijd overhoudt om echt weekend te houden. Maar ook om overdag in je bedrijf, tijdens die afspraak met je klanten niet meer afgeleid te worden en nog meer volledig op te gaan in wat je zo graag doet!

Investeer in deze unieke kans om jouw onderneming te laten groeien en weer met meer passie en fun te ondernemen dan ooit tevoren.

Voor slechts 149,- brainstormen wij voor mij meer overzicht, rust en ruimte in jouw bedrijf! En heb je mijn kennis en nazorg nog tot je beschikking na de sessie!

Wil je liever eerst kennis maken en ontdekken of deze sessie echt bij je past? Maak dan hier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Scroll naar boven