Diensten

Algemeen

De algemene taken in je bedrijf kunnen best veel van je tijd op snoepen. Dat mailtje wat verstuurd moet worden, die mailbox die eens gearchiveerd moet worden, die afspraak die gemaakt moet worden, die vraag van die klant die beantwoord moet worden. Je kent het vast wel. Dat zijn de algemene zaken die ik met heel veel plezier jou uit handen neem.

Ingrid Groen - Virtual Assistant - mailblue - automatisering - bedrijfsondersteuning - hulp in mijn bedrijf - sparringpartner - kennis in je bedrijf

Techniek

Techniek…. alleen het woord als zorgt bij veel ondernemers al voor stress. Je mailblue wat ingericht moet worden, die funnel die gemaakt moet worden, die aanpassing op de website, dat product wat in de shop geplaatst moet worden en waar eigenlijk ook wel een automatische follow up bij gemaakt moet worden, maar hoe dan…. Dat kan ik je ook volledig uit handen nemen! Techniek is geen stress maar gaat jou juist helpen bij het versimpelen van jouw bedrijf zodat jij eenvoudig verder kunt groeien!

Sparringpartner

Iemand die strategisch van uit veel kennis, ervaring en weten, met je mee denkt, weet hoe de techniek past bij de stappen die je zet en die kan adviseren bij jouw vraagstukken over de invulling van je bedrijf voor verdere groei!

Dat is waar ik voor sta en wat ik je kan bieden. Mijn kwaliteit daarbij? Ik verlies niet uit het oog, voel feilloos aan dat de stappen die gezet worden ook echt bij jou passen!

Ingrid Groen - Virtual Assistant - mailblue - automatisering - bedrijfsondersteuning - hulp in mijn bedrijf - sparringpartner - kennis in je bedrijf