6 weken groei traject

Jij hebt een prachtig en prima lopend bedrijf, je doet nog veel handmatig en lekker adhoc. En dit heeft je totaal  niet in de weg gezetten, tot nu toe…

Je ziet heel goed waar je naar toe wilt, en welke groei en impact je nog meer wilt bereiken. Je merkt alleen dat de manier van werken zoals je het altijd deed nu je verdere groei stagneert.

Het kost je onnodig veel headspace om al die kleine dingetjes, die bij elkaar heel groots zijn, nog te managen. Het staat je echt in de weg

Je hebt behoefte aan een goed werkend systemen, dat perfect op elkaar aan sluit.

Hoe zou het zijn....

Als jij rustig weekend aan het vieren bent en iemand schrijft zich in voor jouw masterclass dan wil je je niet druk maken om die flow achter die inschrijving, maar je wilt dat het allemaal soepel loopt. De link wordt verstuurd en het mail adres verzameld.

Als jij ligt te slapen en iemand koopt jouw geweldige training, dan wil je niet wakker schrikken en al die dingen op een rijtje zetten die nu gedaan moeten worden. Nee jij wilt gewoon lekker doorslapen en weten dat die klant automatisch de factuur krijgt, automatisch toegang tot de training en de bijbehorende info.

Je weet dat dit precies past bij de volgende stap in je bedrijf. 

Dat is mogelijk

Het zou heerlijk zijn als jouw bedrijfssystemen vóór jou gaan werken, dat die systemen jou die headspace terug geven die jij weer optimaal kunt gebruiken voor die creatie in jouw bedrijf. Dat er weer ruimte is om al je ideeën verder vorm te geven

In het 6 weken groei traject regel ik dit voor jou!

We gaan alles slim inrichten en automatiseren. Ook die dingen waarvan je nu nog niet eens weet dat het kan.

Wil je dit ruim voor de zomer nog geregeld hebben, plan dan nu een afspraak in. Ik heb 4 plekken in de maand april voor het persoonlijk groei traject!

De investering in dit groei traject is nu nog €349,-

Maak vrijblijvend een afspraak via de button hieronder, samen kijken we naar je wensen en of dit traject daar bij aansluit! 

Weet je nu gelijk dat dit is wat je wilt? Via de onderste button claim je direct jouw plek voor dit traject

Het is heel fijn om Ingrid in mijn team te hebben, we kunnen super snel schakelen en het geeft een heel fijn gevoel dat Ingrid er altijd alles aan doet om dingen goed te regelen. De communicatie is direct en open en daar hou ik ook van. Een aanrader als je meer tijd en energie wilt overhouden voor de dingen waarvoor je ondernemer bent geworden!
Wendy de Wit
www.wendydewit.nl
In de korte tijd dat ik met Ingrid samenwerk heeft ze al veel gedaan voor mij. Het is heel fijn om iemand te hebben die samen met je kijkt naar je aanbod en hoe dat beter kan. Ze helpt bij het bouwen van een emailfunnel en heeft mij geholpen met het instellen van mailblue. Het helpt mij ook meer zichtbaar te zijn op social media. Naast dat het mij tijd scheelt, kost het mij ook geen frustratie. 🙂
Hellen van de Walle
www.hellenvandewalle.nl