Moeder, vrouw, VA, sushi liefhebber, rustbrenger

Ingrid, 45, getrouwd met mijn jeugdliefde, samen 2 prachtige dochters en wonend in Nieuwleusen. Een klein dorpje in het mooie Overijsselse Vechtdal.

Na 3 jaar fulltime mantelzorger te zijn geweest, is daar verandering in gekomen en werd het tijd om mijn grootste passie weer op te pakken.  En dat is toch echt het werken als VA.

Weer oppakken?

Voordat ik 3 jaar geleden besloot om mijn toenmalige bedrijf te stoppen, was ik al ruim 2,5 jaar werkzaam als Virtual Assistant

De afgelopen jaren ben ik dan wel niet actief werkzaam geweest als VA maar ik bleef wel op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen op vlak van online ondernemen

 
En verder?

Doorzetter, invoeler, praktisch, intuïtief

Ik ben iemand die opgevoed is met de mentaliteit, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Nu vind ik daar wat van, want wat is gewoon en wat als ik me net even anders voel dan dat de maatstaaf hier in de regio is. Maar los van dat, heeft dat er wel voor gezorgd dat ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Ik ben niet van de onzin en zeker niet van beloftes niet nakomen.  En dat zie je terug ik de samenwerking met mij.

Ik ben een rasechte doorzetter, dat is zeker bewezen in het mantelzorgen en het onmogelijke daarin mogelijk maken. Die kwaliteit komt terug in alles, dus ook in mijn bedrijf. Bijna niets is onmogelijk. 

Naast een flink portie doorzettingsvermogen is een grote kwaliteit mijn zuivere empathische vermogen. Dat stelt mij in staat om de persoon tegenover mij feilloos aan te voelen en te weten wat nodig is om die ander te helpen. De praktische vertaalslag daarin is voor mij zo moeiteloos vanzelfsprekend.  

En mocht ik dat niet voelen bij een persoon, dan is de basis voor een goede samenwerking voor mij niet aanwezig. 

En daarom, begin ik altijd met een kennismakingsgesprek, welke je geheel vrijblijvend via onderstaande button kunt boek.

Ik in plaatjes

Theeliefhebber

Graag in de natuur

Gek op sushi

Verbinder, schakel, oplossingsgericht