Ingrid

Ingrid Groen - virtual assistent - VA - Online bedrijf - Online werken

Wie ben ik eigenlijk

Ingrid, 45, getrouwd met mijn jeugdliefde, samen 2 prachtige dochters en wonend in Nieuwleusen. Een klein dorpje in het mooie Overijsselse Vechtdal.

Na 3 jaar fulltime mantelzorger te zijn geweest, is daar verandering in gekomen en werd het tijd om mijn grootste passie weer op te pakken.  En dat is toch echt het werken als VA.

Weer oppakken?

Voordat ik 3 jaar geleden besloot om mijn toenmalige bedrijf te stoppen, was ik al ruim 2,5 jaar werkzaam als Virtual Assistant

De afgelopen jaren ben ik dan wel niet actief werkzaam geweest als VA maar ik bleef wel op de hoogte van de verschillende ontwikkelingen op vlak van online ondernemen

En wie ben ik verder?

Ik ben iemand die opgevoed is met de mentaliteit, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Nu vind ik daar wat van, want wat is gewoon en wat als ik me net even anders voel dan dat de maatstaaf hier in de regio is. Maar los van dat, heeft dat er wel voor gezorgd dat ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Ik ben niet van de onzin en zeker niet van beloftes niet nakomen. 

Ik ben een rasechte doorzetter, dat is zeker bewezen in het mantelzorgen en het onmogelijke daarin mogelijk maken. Die kwaliteit komt terug in alles, dus ook in mijn bedrijf. Bijna niets is onmogelijk. 

Naast een flink portie doorzettingsvermogen is een grote kwaliteit mijn zuivere empathische vermogen. Dat stelt mij in staat om de persoon tegenover mij feilloos aan te voelen en te weten wat nodig is om die ander te helpen. De praktische vertaalslag daarin is voor mij zo moeiteloos vanzelfsprekend.  

En mocht ik dat niet voelen bij een persoon, dan is de basis voor een goede samenwerking voor mij niet aanwezig. 

En daarom, begin ik altijd met een kennismakingsgesprek, welke je geheel vrijblijvend via onderstaande button kunt boeken. 

Voor wie

Ik werk samen met ondernemende vrouwen die niet alleen streven naar zakelijk succes, maar ook naar het verspreiden van positiviteit en licht in de wereld.

Mijn focus ligt op intuïtieve onderneemsters die geloven in het creëren van een betere samenleving en die hun bedrijf zien als een middel om deze missie te vervullen.

Deze vrouwen zijn op zoek naar meer balans tussen werk en persoonlijk leven, en ze willen graag meer tijd besteden aan de activiteiten waar hun hart echt sneller van gaat kloppen.

Als jouw virtuele assistent sta ik klaar om je te helpen bij het efficiënt beheren van je bedrijfsvoering, zodat jij je kunt concentreren op de zaken die je diep inspireren en motiveren.

Scroll naar boven
× Hallo, Hoe kan ik je helpen?