SUMMER DEALS

Alleen in de zomermaand heb ik een aantal toffe deals voor jou, zodat jij na je zomervakantie vol kan knallen met jouw bedrijf!

Je hebt die weggever liggen maar laat je weerhouden door de techniek en je gebrek aan know how om het ook echt online te zetten!

Of je loopt veel achter de feiten aan, je doet veel acties adhoc, ervaart meer onrust dan je lief is en weet dat het anders kan, maar hoe! Let’s work together met deze toffe summer deals

SUMMER DEAL 1

20240514_132055

JE WEGGEVER ONLINE

Je hebt allang dat e-book op de plank liggen of die video met toffe tips gemaakt, maar je komt er maar niet toe om het online te zetten. 
De techniek houd je tegen.

Waar begin je, hoe koppel je alles aan elkaar, hoe richt je het slim in, hoe werkt alles!

Geen zorgen, daar ga ik je mee helpen. 

Jij levert teksten aan voor de aanvraag pagina, ik koppel alles aan elkaar. Dan bouw ik voor jou de funnel (follow up!) en vul die met jouw teksten. 
Jouw weggever gaat nog in de zomer aangevraagd worden en we leiden die naar jouw betaalde aanbod. Hoe heerlijk is dat , als jij in de zon aan het genieten bent van de rust, je weet dat jouw weggever aangevraagd kan worden en je gewoon je aanbod bij je potentiële klanten onder de aandacht brengt, zonder dat jij daar fysiek wat voor hoeft te doen!

We maken online een afspraak, dat kan op korte termijn, daarin maken we een plan, geef ik aan wat ik nodig heb om van start te kunnen en binnen enkele dagen kan je weggever aangevraagd worden!

En het is een echte summer deal, voor de zonnige investering van €179,- heb jij je weggever helemaal goed online staan. Hoe heerlijk en wat een rust geeft dat! Ook voor mij is het zomer, dus er zijn slecht een beperkt aantal plekken voor deze summer deal. Wees er bij!

SUMMER DEAL 2

Structuur en overzicht voor de volgende groei!

Een sessies online waarin we samen een flinke duik in je bedrijf nemen!

Waarom?

Omdat jij:

  • nu heel veel dingen adhoc doet
  • jij jouw eigen bedrijf net niet die aandacht kan geven die je wilt
  • je klant acties altijd op 1 staan
  • je meer onrust ervaart dan je lief is
  • je echt die avonden niet altijd meer wilt werken
  • je meer tijd wilt voor de dierbare dingen in je leven
  • je klaar bent voor de volgende groei maar de achterkant van je bedrijf totaal niet meer mee loopt met de voorkant en het dus de groei tegenhoudt!

Samen brengen we je bedrijf in kaart, hoe heb je het nu ingericht, wat kan anders, waar kun je tijd en winst behalen, wat is daar voor nodig en hoe ga je dat doen!

Ingrid Groen - Structuur - Virtual Assistant - bedrijfsondersteuning - bedrijfsgroei - lange termijn visie

Na deze sessie heb je overzicht, een concreet plan wat anders kan en hoe je dat doet en ga je echt rust ervaren!

Hoe heerlijk is dat net voor je vakantie!

Ook voor mij is het zomer en bijna vakantie, dus voor deze sessie heb ik echt maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Wees er dan ook snel bij. 
Ook voor deze heerlijke summer deal, geldt nu een hele zomerse investering van slechts €159,- incl. BTW