VIP Live dag –  stop met gedoe in je bedrijf 

Jij bent best lekker bezig in je bedrijf, je omzet is al best lekker en je groeit gestaag door. 

Je nieuwe aanbod mag live, je gaat er voor zitten, je kopje thee is gezet, je schuift je stoel aan, start je laptop op en……… je valt stil.

Herkenbaar?

Wat nou als….

DE afgelopen jaren..

De afgelopen jaren ben ik fulltime mantelzorger gewest, ik regelde alle benodigde zorg en hulp, voerde heel veel gesprekken met zorg- en hulpverleners en wist feilloos welk pad bij onze dochter en ons paste en hoe ik daar aan vast kon houden. 

Ik bouwde in de uren die ik overhad een eigen webshop, maakte een website voor mijn man zijn bedrijf en deed de administratie voor zijn bedrijf en mijn webshop. 

En ik bleef rechtop. 

Doordat ik zo’n structuur systeem voor mezelf ontwikkeld had, heel veel kennis op gedaan heb op heel veel verschillende vlakken, kon ik in korte tijd heel veel geregeld krijgen. Of dat nou de te regelen zorg was of het automatiseren van mijn webshop, het lukte mij prima in de weinige tijd die ik had. 

En dat zie ik nu terug in het werken voor mijn klanten. In relatief korte tijd staat er kwaliteitswerk, op die manier die volledig bij mijn klant past. Door mijn zeer goed gevulde rugzak met kennis en ervaring en een positieve mindset, schakel ik heel snel en in korte tijd is een voornemen een uitgevoerde actie. 

Hoe kan ik jou helpen met de technische en overzicht- struggles in je bedrijf?

Hoe ziet de live dag er uit

Praktisch

Het Achterhuis B&B Nieuwleusen
De boerderij B&B Nieuwleusen
De stal B&B Nieuwleusen